Redken Diamond Oil

redken-diamond-oil

Hvis dit hår er meget skadet, svækket og har tendens til at falde ud, bør du helt sikkert prøve Redken Diamond Oil. De udelukkende naturlige ingredienser i produktet vil hjælpe dig med at genopbygge skadet og svækket hår.

Den simple påføring vil få produktet til at blive dit yndlingsprodukt.

Hvorfor bør du bruge det?

Redken Diamond Oil genopbygger skadet hår, genopretter den indre og ydre struktur af hårstråene og beskytter mod skadelige ydre faktorer. Takket være denne olie vil dit hår blive stærkere, sundere og mindre udsat over for skader. Glatning, farvning og krølning vil ikke længere være skræmmende. Selvfølgelig skal du stadig være forsigtig med ikke at føntørre dit hår for hyppigt. Hvis statisk og kruset hår er blandt dine største problemer, så bør Redken Diamond Oil kunne hjælpe dig. Det vil udglatte håret perfekt, give glans og fugte. Styling af håret vil blive meget nemmere. Olien indeholder ikke silikoner, men kun naturlige vegetabilske olier: koriander, camellia og fersken. Olie fra koriander hjælper med at bekæmpe skæl og overdreven produktion i talgkirtlerne. Det forhindrer hårtab og styrker hårfolliklerne. Camellia olie bekæmper frie radikaler, fugter og nærer, og fremhæver effekterne af koriander olie. Genopbygning, glans, usædvanlig type. Dette kan opnås gennem fersken olie.

How to apply Redken Diamon Oil?

En lille mængde olie er mere end rigeligt til at nære og styrke dit hår. Redken Diamond Oil skal varmes op i dine håndflader før påføring. Denne procedure vil ændre dens konsistens til mere flydende. Det er meget nemmere at påføre dine produkter. Derefter, så gnid olien ind i dit hår; produktet kan ikke påføres til hovedbunden. Redken Diamond Oil kan bruges på vådt eller tørt hår, eller som en tilføjelse til masker eller balsam, før styling og som en behandling henover natten. Måden du påfører produktet på er et spørgsmål om dit personlige valg. Sørg for at matche påføringsmetoden af sådanne produkter til din hårtype og niveauet af skader. Afvig ikke fra behandlingen, og så vil du bestemt se gode resultater.

Er den værd at anbefale?

Hvis du kun er fokuseret på styrkning og forskønnelse af håret, så kan du prøve Redken Diamond Oil. Desværre er sådanne produkter ikke anbefalet for individer der kæmper med lidelser i hovedbunden. Produktet kan forårsage overdreven udskillelse af talg som fører til fedtet hår. Resten af brugerne vil bestemt blive tilfredse med effekterne af produktet. Derudover bør brugerne også være tilfredse med at bruge en letanvendelig pipette (selvom den er lavet af blødt plastik), den perfekte konsistens af produktet og dets sammensætning. Folk der har en meget sensitiv hovedbund samt hår må huske på at Redken Diamond indeholder alkoholer og parfumer. Disse ingredienser kan forårsage irritation. Derfor så skal du omhyggeligt læse produktets etiket før du bruger olien.

Fordele:

  • Nem påføring
  • Naturlige ingredienser
  • Tilføjer glans og udjævner håret

Ulemper:

  • Plejer kun håret og ikke hovedbunden
  • Styrkningen af håret kan kun ses i slutningen af behandlingen
  • Pipetten kan nemt blive skadet
  • Ud over olierne, indeholder den også alkoholer og parfume