Nanoil Hårolie

effektiv hårolie - Nanoil

Nanoil er et produkt som plejer enhver hårtype. Hvis dit hår er tørt og skadet, svært at style, fedtet eller har spaltede spidser, så vil Nanoil være den bedste kur. Hvordan er det muligt? Der er tre typer af olie tilgængelig på markedet: NanoilTil Hår Ned Lav Porøsitet, Nanoil Til Hår Med Medium Porøsitet og Nanoil Til Hår Med Høj Porøsitet.

På den måde, vil alle kunne finde det bedste produkt for dem.

Hvorfor skal du bruge det?

Nanoil hårolie giver fantastiske resultater. Takket være indholdet af naturlige ingredienser, vitaminer og andre gavnlige stoffer, nærer den både håret og hovedbunden. Nanoil Til Hår Med Høj Porøsitet forhindrer skade fra varme, andre produkter eller forkert børstning af håret. Den fugter håret og giver hovedbunden mange værdifulde næringsstoffer. Produktet forhindrer spaltede spidser, beskytter mod UV stråling og forbedrer hårets naturlige farve. Nanoil Til Hår Med Medium Porøsitet regulerer talgkirtlerne, forhindrer en fedtet hovedbund og genskaber dens normale pH-værdi. Udover det, plejer produktet spidserne, giver dem glans og udglatter dem. Nanoil Til Hår Med Lav Porøsitet beskytter farven så den ikke falmer, forhindrer fedtet hovedbund og fordobler volumen. Udover det, gør den styling nemmere, tæmmer vildt hår og forkorter føntørringen væsentligt.

Hvordan anvender man Nanoil hårolie?

Nanoil hårolie kan bruges på mange måder. Brug den mængde som er egnet til længden og tykkelse af dit hår. Anvend direkte efter hårvask eller efter føntørring. Dette vil få håret til at se mere glansfuldt ud. Nanoil hårolie kan også påføres på spidserne eller i hovedbunden. På den måde kan du forhindre skadede spidser eller give hårsækkene masser af næringsstoffer. Man kan tilføje et par dråber af Nanoil til andre hårplejeprodukter for at berige deres sammensætning og forbedre deres virkning.

Er den værd at anbefale?

Selvfølgelig! Nanoil hårolie kan bruges af alle kvinder, uanset deres hårtype. Interessant nok, kan produktet også bruges af mænd – den vil være god til pleje af deres skæg; den kan også styrke deres hårsække og forhindre hårtab. Nanoil hårolie er værd at anbefale fordi den indeholde mange vegetabilske olier, vitamin A og E, kerastim og baicapil (stoffer som forhindrer hårtab) og ingredienser som er regenererende og gør håret smukkere (silke, keratin, lanolin og panthenol). Udover det, er det nemt at dosere produktet, takket være den pålidelige pumpe. En flaske af Nanoil indeholder hele 100 ml, hvilket er mere end nok til en lang behandling.

Fordele:

  • Forbedrer håret og hovedbunden
  • Gør styling af håret nemmere
  • Beskytter mod UV stråling og den varme luft fra føntørreren
  • Nærer, fugter og gør glansfuldt
  • Udglatter strithår, eliminerer statisk hår
  • Indeholder mange naturlige ingredienser
  • Er nem at anvende
  • Stor flaske som indeholder nok til en lang behandling

Ulemper:

  • Der kan komme fingeraftryk på glasflasken hvilket kan se sjusket ud