Kerastase Elixir Ultime

kerastase-elixir-ultime

Kerastase Elixir Ultime hair oil er et produkt til specielle opgaver. På den ene side, plejer og forskønner den håret, og på den anden side beskytter og nærer den det. De øvrige fordele af produktet er følgende: nem påføring, naturlig komposition og fin duft.

Du kan selv tjekke hvorvidt dette produkt vil passe til dine behov.

Hvorfor bør du bruge det?

Kerastase Elixir Ultime hårolie har antioxiderende egenskaber. Det beskytter håret mod frie radikaler og forhindrer for tidlige grå hår samt hårtab. Produktet giver blødhed og glans. Derudover beskytter det farvebehandlede lokker mod at falme i farven og udtørring. Næringsstofferne i Kertastase Elixir Ultime olie plejer håret og hovedbundens tilstand. Produkter udglatter den ydre struktur af hårene, hjælper frisering og letter styling. Det tæmmer også selv de mest viltre hårstrå, accelererer føntørring og gør varmestyling nemmere. Forhindrer krus og statisk hår. Det indeholder hele fire naturlige olier: majs, argan, camellia og pracaxi. Den første giver næring og modstandskraft. Arganolie er rig på vitamin A, D og E; det har også beskyttende effekter. Pracaxi olie forbedrer immuniteten og olie, men camellia olien tilføjer glans. Kombinationen af disse tre bestanddele giver en bedre beskyttelse af håret, flere næringsstoffer og aktive ingredienser, der har en chance for at trænge ind i håret og give optimal pleje.

Hvordan påføres Kerastase Elixir Ultime?

Blot en lille mængde olie er nok til at få håret til at se sundt og smukt ud. Kerastase Elixir Ultime hair oil kan påføres tørt eller vådt hår på hele længden eller kun på spidserne. Påføringsmetoden afhænger kun af din personlige preference, vælg en der ikke vil give dig nogle problemer, tager mindre tid og giver fantastiske resultater. Efter omkring 30 minutter, så vask Kerastase Elixir Ultime oil off med en blid shampoo. Husk på at hvis du påfører et præparat med et indhold af stærkt rensende stoffer, kan du risikere at vaske alle de værdifulde egenskaber af olien ud. Efter shampoo, så føntør dit hår ved brug af et redskab der har ionisering som funktion. Hvis dit hår er meget skadet og du har en irriteret hovedbund, så begræns brugen af enheder der genererer varme.

Er det værd at anbefale?

Ja selvfølgelig. Kerastase Elixir Ultime er anbefalet især for dem der ofte styler håret med en føntørrer, et glattejern eller krøllejern. Produktet beskytter perfekt hårstråene og spidserne. Olien kan også bruges af dem hvis hår er skadet på grund af forskellige styling behandlinger. Kerastase Elixir Ultime vil pleje hår der er skadet af farvning, permanent, hyppig glatning eller føntørring. Derudover vil det fugte hår, som du har brugt for mange stylingprodukter på (såsom hårlak, voks, gele), i dybden. En pakke med en kapacitet på 125 ml er nok for mange måneders behandling.

Fordele:

  • Naturlig komposition
  • Nem påføring
  • Rar duft
  • Plejer og nærer

Ulemper:

  • Inkluderer silikoner
  • Håret ‘bliver vant til’ effekterne af olien
  • Dårligt påført olie vil ikke give resultater