Kemon Actyva Bellessere Oil

kemon-actyva-bellessere-oil

Er dit hår skadet, svækket og kræver næring? Hvis dit svar er ja, så prøv Kemon Actyva Bellessere Oil. Sådan et produkt giver forskønnende og plejende egenskaber, samt plejer ikke blot dit hår men også din hovedbund.

Den fine duft dækker håret og bliver hos dig hele dagen.

Hvorfor bør du bruge det?

Kemon Actyva Bellessere Oil har antioxiderende, genopbyggende, nærende og beskyttende egenskaber. Det giver en masse aktive ingredienser, beskytter mod skadelige faktorer fra miljøet, og genopbygger skadet hår. Det sløver aldringsprocessen: skaldethed, grå hår, overdreven hårtab. Det gør håret mere modstandsdygtigt og fleksibelt, hovedbunden er ikke tør, håret er tykt og har en intensiv farve. Produktet har en let tekstur der ikke overbebyrder hårstråene. Derfor kan folk med tyndt og kort hår også bruge det. Det indeholder arganolie og hørfrø. Den første af dem nærer i dybden, beskytter mod frie radikaler og nærer. Hørfrøolie vedligeholder niveauet af vand i håret og hovedbunden. Dette forhindrer udtørring og skader i håret, og som tilføjelse, udglatter det og tilføjer glans. Hvis du kæmper med tørt og kruset hår, så sørg for at prøve Kemon Actyva Bellessere Oil.

Hvordan påføres Kemon Actyva Bellessere Oil?

Hårolien Kemon Actyva Bellessere Oil bør påføres før eller efter vask af håret. Påføringsmetoden afhænger af din personlige præference, og hvilken slags pleje dit hår kræver. Hvis dit hår er tørt og svært at style, så brug produktet før vask. Men hvis du i stedet vil have dit hår til at skinne, så udfør påføringen after vask på den færdige frisure eller lige gør styling. Et eller to pump af Kemon Actyva Bellessere Oil er nok. Påfør det på hårstråene og gnid det grundigt ind. Derefter kan du tørre eller style dit hår. At lade det lufttørre er også en god idé. En pakke med produktet, med en kapacitet på 125 ml er nok for masser af påføringer. Hvis du føler at det ikke er nok, så skal du ikke bekymre dig. Flasker der indeholder mellem 100 og 250 ml er også tilgængelige i butikkerne. Husk at kun hyppigt brug af Kemon Actyva Bellessere Oil vil give tilfredsstillende resultater.

Er det værd at anbefale?

Hvis dit hår er normalt, tørt eller skadet, så tøv ikke længere. Prøv Kemon Actyva Bellessere Oil, og du vil se for dig selv at produktet helt sikkert vil hjælpe dig. Flasken er udstyret med en pumpe for nem påføring, og den lette formel klistrer ikke eller tynger håret ned. Det er derfor at produktet er anbefalet til alle dem der har tyndt og kort hår. Derudover, kan en person med mørkt, lyst, rødt eller endda gråt hår bruge det med succes. Bare husk på at produktet anbefales en normal type hovedbund. Det skal ikke påføres olieret hud, for det kan forårsage en større udskillelse af talg og dermed forværre håret tilstand.

Fordele:

  • Stor kapacitet
  • Antioxiderende egenskaber
  • Plejer og fugter
  • Behagelig duft
  • Let formel

Ulemper:

  • Anbefales ikke olieret hovedbund
  • Sidder på håret i op til et par timer.