Dove Serum-In-Oil

dove-serum-in-oil

Dove Serum-In-Oil er anbefalet til pleje af både hårets indre og ydre strukturer. Det er designet til normalt, tørt og skadet hår. På trods af en lille pakke med olien, er den meget effektiv, og den dobbelte formel nærer håret og hovedbunden i dybden.

Tjek hvilken effekt dette produkt har at tilbyde.

Hvorfor bør du bruge det?

Produktet fra Dove er en kombination af serum og olie. Serum påvirker håret fra indersiden; Det nærer hårsækkene. Mens olier blødgør og udjævner fra ydersiden. Med Dove Serum-in-oil, er håret og hovedbunden plejet grundigt. Du kan også være sikker på at dine lokker er blevet næret fra rødderne til spidserne. Olien tilføjer glans og har fugtende, udglattende og genopbyggende egenskaber. Den blide formel matcher perfekt alle hårtyper. Folk der har glat, krøllet, tykt eller tyndt, tørt eller normalt hår, kan bruge Dove Serum-In-Oil. Bare husk på at produktet er særligt anbefalet til sensitiv og tør hovedbund. Produktet genopbygger spaltede spidser perfekt. Takket være dette, vil dit hår opnå en ordentlig tilstand.

Hvordan påføres Dove Serum-In-Oil?

Brugen af Dove Serum-In-Oil er rigtig nem. Bare en lille mængde af olien er nok til at nære og pleje håret og hovedbunden i dybden. Størrelsen af doseringen skal matche til længden af håret og hvor skadet det er. Påfør produktet før vask, på tørt hår eller lige efter du har vasket håret. Dove Serum-In-Oil bør påføres fra midt på længden af hårstråene eller blot på spidserne. Produktet bliver omgående absorberet. Yderligere, klistrer produktet ikke til håret, medfører en fedtet hovedbund, eller pletter på tøjet. Frisering, tørring og styling af hår bliver nemmere og hurtigere. Olien beskytter hårets ydre lag og imod varme, og giver blødgørende og fugtende effekter.

 Er det værd at anbefale?

Dove Serum-In-Oil kan købes i alle butikker, men den er dog også tilgængelig hos mange online butikker, såvel som frisørsaloner. En anden fordel er, at den bliver hurtigt absorberet og dufter godt. Dens fine aroma dækker det lange hår. Hvis dit hår er skadet fra varmestyling eller hvis du har spaltede spidser, så er produktet for dig. Det vil pleje dit hår med succes og gøre det stærkere, sundere og smukkere. Bare husk på at ved forkert påføring, vil det ikke behandle dit hår. Derfor, så vær sikker på at følge instruktionerne på emballagen. Produktet anbefales ikke til fint eller kort hår. Hvis du har sådan en frisure, bør du ikke indføre Dove Serum-In-Oil. Dette kunne tynge dit hår ned og gøre det fedtet, og knapt så luftigt. Desværre forbedrer det ikke tilstanden af tørt hår. Det indeholder paraffin voks og parfumer, som kan forårsage irritation.

Fordele:

  • Tilgængelighed
  • Rar duft
  • Tilføjer glans
  • Letter frisering

Ulemper:

  • Lille kapacitet
  • Utilstrækkelig påføring giver ingen effekter
  • Ingen tilstrækkelig pleje for tørt hår
  • Kun anbefalet til tungt og tykt hår