ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-pure-treatment-oil

Oil Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil er designet til pleje af alle hårtyper. Det indeholder ingen tørrende og irriterende ingredienser. Dette er grunden til hvorfor produktet er anbefalet til folk med sensitiv hud.

Tjek selv hvordan denne olie virker.

Hvorfor bør du bruge den?

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil giver fugtende og nærende effekter til skadet hår. Det beskytterne spidserne af håret fra at spalte og tørre ud. Dette vil særligt hjælpe dem der ofte styler deres hår forkert eller bruger forkert udstyr til frisering. Derudover giver produktet en naturlig glød, bevarer farven, udglatter og beskytter mod skader der er forårsaget af ydre faktorer. Derudover, sikrer de naturlige ingredienser i produktet en sammensat pleje for hår og hovedbund. Produktet indeholder bambus olie, der er rig på omega-3, omega-6 og omega-9-syrer. Disse ingredienser giver modstandskraft og styrker selv det mest svækkede hår. Piger med skadet hår vil være tilfredse med resultaterne af hyppig brug.

Hvordan påføres Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil?

Husk at beskytte dine øjne under påføringen. Selv hvis kun en lille mængde af produktet kommer i øjnene, kan irritation opstå. Påfør derfor Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil med stor varsomhed. Produktet bør påføres midt på længden af håret, på vådt eller tørt hår. Lad herefter hårstråene lufttørre eller brug en føntørrer med kold luft. Olien kan også bruges som en efterbehandlende produkt der tilføjer glans til din frisure. Derfor passer den til at blive påført før et vigtigt møde eller en stor begivenhed. Hvis du har spaltede spidser, vil produktet også hjælpe dig. Gnid blot et par dråber produktet ind i spidserne på dit hår og lad det sidde i et par timer. Efter den krævede mængde af tid, så vask produktet af med en blid shampoo.

Er det værd at anbefale?

Det er anbefalet til alle dem der bekymrer sig om smukt hår og en sund hovedbund. Hvis du har farvebehandlet hår, så er Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil også for dig. Produkt plejer skadet og tørt hår samt irriteret hovedbund med succes. Flasken til Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil er udstyret med en pipette, som vil lette påføringen for dem der påfører dette slags produkt for første gang. Den naturlige komposition behandler også håret, giver en tilstrækkelig beskyttelse, næring og hydrering. En pakke med en kapacitet på 50 ml er nok til omkring 5 måneders behandling. Ingen kunstige farvestoffer eller parabener, er ekstra fordele ved produktet. Dette er vigtig information for folk der har meget sensitiv hud eller dem der kæmper med forskellige allergier.

Fordele:

  • Giver glans og blødgør
  • Nem påføring
  • Naturlig komposition
  • Beskyttelse mod skadelige ydre faktorer

Ulemper:

  • Kan irritere øjne og øjenlåg
  • Kun anbefalet til pleje af tykt og tungt hår
  • Kan tynge tyndt hår ned
  • Giver statisk hår i tilfælde af tyndt hår