Dabur Amla

dabur-amla-hair-oil

Dette er en anden indisk olie på denne liste. På trods af den karakteristiske duft, er den anbefalet og brugt af mange kvinder i hele verden. Hvilke effekter kan en behandling med dette produkt medføre? Det bedste du kan gøre er selv at prøve det.

Se hvordan det virker og hvad egenskaberne ved Dabur Amla olie er.

Hvorfor bør du bruge det?

Dabur Amla Oil er anbefalet for normalt, tørt og skadet hår. Det har fugtende, genopbyggende og styrkende effekter. Det indeholder mange naturlige ingredienser, og imellem disse er følgende: sesamolie, bambus olie og peanut olie. Sesamolie forhindrer for tidlige grå hår og hårtab, beskytter mod solens stråler, samt hjælper med at bekæmpe skæl og andre lidelser i hovedbunden. Dabur Amla nærer håret i dybden, giver en naturlig glød og lindrer irritation. Produktet indeholder også ingredienser til at bekæmpe frie radikaler, og ekstrakt fra det indiske stikkelsbær, med andre ord – amla. Frugten fra amla genopbygger spaltede spidser, samt styrker og genopbygger skadet hår. Desværre findes der også kunstige farvestoffer og parfume i Dabur Amla. De kan forårsage allergier, særlig for folk med meget sensitive hovedbunde.

Hvordan påføres Dabur Amla?

Dabur Amla er ideel for hår oliering behandling, som er et traditionelt indisk plejeritual. En stor mængde af produktet bør påføres på hele længden af håret og i hårrødderne. Lad det sidde i en times tid, i løbet af denne tidsperiode vil næringsstofferne i produktet have trængt ind i folliklerne samt hårets indre strukturer. Efter denne tidsperiode, så vask Amla Dabur Oil af med en blid shampoo. Dog, hvis du påfører mere olie end der er anbefalet af producenten, kan du have et problem med at få håret vasket. Hvad skal man gøre i denne situation? Du har intet andet valg end at gentage renseprocessen. Derudover kan dette indiske produkt også påføres til hårspidserne. Takket være hyppig behandling, vil dit hår blive sundere og smukkere.

Er det værd at anbefale?

Amla Dabur oil vil mest appellere til folk der har meget skadet hår. Bliver din hovedbund hurtigt meget fedtet? Reducer mængden af olie som du påfører på dit hår. Dette vil også forhindre skæl og andre hudlidelser. Hvis du er fan af hår oliering, kan du også bruge Amla Dabur. Udfør behandling på samme måde som professionelle frisører eller indiske kvinder gør. En pakke med en kapacitet på 200 ml er nok for masser af påføringer. Derudover, så er flasker på 100 og 300 ml også tilgængelige online. Hvis du ikke har noget imod den intense aroma, så kan du frit bruge dette produkt. Du vil helt sikkert være glad for denne behandling.

Fordele:

  • Genopbygger og tilføjer glans
  • Stor kapacitet
  • Naturlige olier i kompositionen

Ulemper:

  • Duft
  • Kunstige farvestoffer og parfumer i kompositionen
  • Kan give fedtet hår
  • Svært at vaske ud
  • Dårlig tilgængelighed